Грилювання на вугільному грилі

Грилювання на вугільному грилі

Гриль без кришки означає, що у вас втікає тепло і всі аромати диму розчиняються у повітрі. Грилювання, використовуючи методику Weber з закритою кришкою, дозволяє вам рівномірно готувати страви, контролювати температуру і запобігти їхньому підгоранню.

Грильовані страви

Малі шматки та продукти, приготування яких займає менше 20 хвилин.

  1. Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
  2. Рівномірно розподіліть розжарене вугілля на решітці.
  3. Поставте решітку для гриля та помістіть страву безпосередньо над гарячим вугіллям.

Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.

Випікання

Тепло циркулює навколо страви, яка потребує довшого випікання. Це ідеально підходить для запікання, хліба та випічки.

  1. Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
  2. Розподіліть розжарее вугілля з обох боків решітки.
  3. Налити трохи води на піддон і помістити його між розжареними вугіллям.
  4. Поставте решітку для гриля назад та помістіть страву безпосередньо над піддоном для стікання рідини.

Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.

50/50

Спочатку підсмажте м'ясо безпосередньо над розжареними вугіллями, а потім перенесіть його над піддоном для стікання, щоб допікти повільно.

Метод 50/50 підходить для курячих грудок, цілої смаженої курки та сосисок.

  1. Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
  2. Помістіть розжарене вугілля з одного боку решітки.
  3. Налити трохи води на піддон і помістити його з іншого боку.
  4. Поставте решітку для гриля назад і помістіть страву, яка повинна швидко смажитися, безпосередньо над вугіллям.
  5. Страву, яка повинна запікатися повільно, помістіть над піддоном для стікання.

Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.


0
550
5 Листопада, 2023
icon_viber icon_teleg icon_callback icon_email