
Гриль без кришки означає, що у вас втікає тепло і всі аромати диму розчиняються у повітрі. Грилювання, використовуючи методику Weber з закритою кришкою, дозволяє вам рівномірно готувати страви, контролювати температуру і запобігти їхньому підгоранню.
Грильовані страви
Малі шматки та продукти, приготування яких займає менше 20 хвилин.
- Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
- Рівномірно розподіліть розжарене вугілля на решітці.
- Поставте решітку для гриля та помістіть страву безпосередньо над гарячим вугіллям.
Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.
Випікання
Тепло циркулює навколо страви, яка потребує довшого випікання. Це ідеально підходить для запікання, хліба та випічки.
- Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
- Розподіліть розжарее вугілля з обох боків решітки.
- Налити трохи води на піддон і помістити його між розжареними вугіллям.
- Поставте решітку для гриля назад та помістіть страву безпосередньо над піддоном для стікання рідини.
Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.
50/50
Спочатку підсмажте м'ясо безпосередньо над розжареними вугіллями, а потім перенесіть його над піддоном для стікання, щоб допікти повільно.
Метод 50/50 підходить для курячих грудок, цілої смаженої курки та сосисок.
- Відкрийте вентиляційні отвори кришки та лотка.
- Помістіть розжарене вугілля з одного боку решітки.
- Налити трохи води на піддон і помістити його з іншого боку.
- Поставте решітку для гриля назад і помістіть страву, яка повинна швидко смажитися, безпосередньо над вугіллям.
- Страву, яка повинна запікатися повільно, помістіть над піддоном для стікання.
Зауваження: Якщо гриль занадто гарячий, трохи закрийте вентиляційний отвір кришки.