4 середніх зрілих персика (без кісточок, розрізані пополам)
ванільне морозиво (за бажанням)
Спосіб приготування
Підготуйте гриль для прямого грилювання при середній температурі (від 180ºC до 230ºC).
Переложіть ожину в блендер і подрібніть її разом із водою. Додайте цукор - не більше 2 столових ложок.
У невеликій каструлі на плиті розтопіть масло на середньому вогні, потім додайте залишок 1 столової ложки цукру і розмішайте, щоб він розтав. Зніміть каструлю з плити. Обваляйте половинки персиків цією сумішшю масла і цукру.
Очистіть решітку гриля щіткою. Готуйте половинки персиків на грилі в закритому положенні кришки протягом 8-10 хвилин при середній температурі з прямим нагрівом, перевертаючи кожні 3 хвилини. Персики будуть готові, коли добре прогріються і на них з'являться коричневі плями. Зніміть персики з гриля та подавайте гарячими з ожиновим соусом та ванільним морозивом (за бажанням).