Смажені на грилі персики з ожиновим соусом

Смажені на грилі персики з ожиновим соусом

Інгредієнти

  • 170 грамів свіжої ожини
  • 2 столові ложки води
  • 3 столові ложки цукру (поділеного на порції)
  • 2 столові ложки масла
  • 4 середніх зрілих персика (без кісточок, розрізані пополам)
  • ванільне морозиво (за бажанням)

Спосіб приготування

  1. Підготуйте гриль для прямого грилювання при середній температурі (від 180ºC до 230ºC).
  2. Переложіть ожину в блендер і подрібніть її разом із водою. Додайте цукор - не більше 2 столових ложок.
  3. У невеликій каструлі на плиті розтопіть масло на середньому вогні, потім додайте залишок 1 столової ложки цукру і розмішайте, щоб він розтав. Зніміть каструлю з плити. Обваляйте половинки персиків цією сумішшю масла і цукру.
  4. Очистіть решітку гриля щіткою. Готуйте половинки персиків на грилі в закритому положенні кришки протягом 8-10 хвилин при середній температурі з прямим нагрівом, перевертаючи кожні 3 хвилини. Персики будуть готові, коли добре прогріються і на них з'являться коричневі плями. Зніміть персики з гриля та подавайте гарячими з ожиновим соусом та ванільним морозивом (за бажанням).
0
412
29 Жовтня, 2023
icon_viber icon_teleg icon_callback icon_email