Опис Маринад Weber теріякі
Суміш пікантних і ароматних соків, які перетворюють м'ясо або рибу в неперевершену домашню страву. Солодкий цитрусовий ананасовий сік додає пікантність цій традиційній азіатській суміші імбиру, соєвого соусу і часнику. Ідеально підходить для смаження, запікання або гріллінга.
Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку.
Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Цукор, сіль, мальтодекстрин, модифікований кукурудзяний крохмаль, тверді речовини соєвого соусу (соєві боби, пшениця, сіль), часник, карамельний барвник, спеції, лимонна кислота, ксантанова камедь (ксантан), стеарат кальцію (для запобігання утворення нагару), червоний перець , натуральні ароматизатори, оцет, молочна кислота, екстракти паприки, гідролізований соєвий і кукурудзяний протеїни, сульфіти, менше 2% діоксиду кремнію для запобігання утворення нагару.
32 г
1 упаковка Weber Just Add Juice + 1/2 склянки ананасового соку + 450-900г стейка або курки.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з апельсиновим соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішати.
2. Додайте маринад до продукту. Покладіть продукт у запечатаний пакет і потім у холодильник на 30 хвилин або довше, час від часу перевертаючи пакет. Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Видаліть продукт і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на розігрітих решітках.