Опис Маринад Weber Mesquite
Смак мескіту означає глибокий, димний аромат, який надає деревина мескітового дерева Техас, коли використовується для грилю. Ця високоякісна суміш насиченого мескітового диму, солодкого коричневого цукру, гострої цибулі та ситних спецій надає вашому м’ясу автентичний південно-західний смак. Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку. Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Сіль, мальтодекстрин, коричневий цукор, соєвий соус (пшениця, соєві боби, сіль), зневоднена цибуля, модифікований харчовий крохмаль, зневоднений часник, натуральний дим та інші натуральні ароматизатори, спеції, стеарат кальцію (допомога розтоку), декстроза, тверді речовини кукурудзяного сиропу, ліполізований крем, карамельний колір, аннато та куркума (кольоровий).
32 г
1 упаковка Weber® Just Add Juice® + 1/4 склянки води + 1/4 склянки оливкової або кукурудзяної олії + 900г курки або свинини.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з яблучним соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішайте.
2. Додайте маринад до м'яса. Помістіть м'ясо в запечатаний пакет і потім в холодильник на 30 хвилин або довше; час від часу перевертайте пакет.
Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Візьміть м'ясо і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на попередньо розігрітих гратах.
Попередження: містить пшеницю, сою та молоко.