Опис Маринад Weber класичний BBQ
Змішайте цю унікальну суміш диму гикори, спецій і південних приправ для барбекю зі свіжим яблучним соком, щоб отримати апетитний солодкий і пікантний маринад.
Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку.
Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Цукор, сіль, перець чилі і інші спеції, мальтодекстрин, часник, цибуля, харчовий крохмаль-модифікований, патока, диацетат натрію, томати, коричневий цукор, силікат кальцію і стеарат кальцію (для запобігання утворення нагару), натуральний ароматизатор, червоний перець, ксантанова камедь (ксантан), натуральний ароматизатор диму, оцет, екстракти паприки (барвник).
32 г
1 упаковка Weber® Just Add Juice® + 1/2 склянки яблучного соку + 450-900г курки або свинини.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з яблучним соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішайте.
2. Додайте маринад до м'яса. Помістіть м'ясо в запечатаний пакет і потім в холодильник на 30 хвилин або довше; час від часу перевертайте пакет.
Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Візьміть м'ясо і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на попередньо розігрітих гратах.
Попередження: містить сою і пшеницю.