Опис Маринад Weber цитрус і трави
Додайте апельсиновий сік до цієї традиційної суміші часнику, базиліка та чебрецю, щоб розм’якшити курку чи рибу та додати нотку солодкості. Помістіть мариновані морепродукти або курку на вогонь гриля, щоб перетворити їх на унікальну та ароматну страву, наповнену свіжими смаками та ароматами.
Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку.
Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Сіль, мальтодекстрин, цукор, цибуля, часник, спеції, харчовий крохмаль, паприка та екстракти паприки (колір), червоний солодкий перець, апельсинова цедра, ксантанова камедь (ксантан), натуральні ароматизатори, менше 2% діоксиду кремнію для запобігання утворенню нагару.
Не містить глютен
32 г
1 упаковка Weber Just Add Juice + 1/2 склянки апельсинового соку + 450-900г морепродуктів або курки.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з апельсиновим соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішати.
2. Додайте маринад до продукту. Покладіть продукт у запечатаний пакет і потім у холодильник на 30 хвилин або довше, час від часу перевертаючи пакет. Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Видаліть продукт і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на розігрітих решітках.