Опис Маринад Weber часник і трави
Лимонний сік додає свіжі цитрусові ноти цій суміші подрібненого часнику, солі і трав. Природна кислотність соку пом'якшує м'ясо, в результаті виходить ідеально збалансований маринад. Дуже добре підходить для риби або птиці і призначений для шипіння на грилі.
Функція маринаду полягає в тому, щоб розм’якшити м’ясо та підсилити його смак. Маринади руйнують жорсткі м’ясні тканини, дозволяючи ввібрати більше вологи та забезпечуючи соковитішу нарізку відразу після грилю. Маринади не лише бадьорять усе, що є в меню, але й чудово захищають від найгіршого кошмару кожного кухаря: сухого м’яса без смаку.
Маринади Weber надають ентузіастам грилю апетитний вологий смак, замочений протягом ночі, за лічені хвилини. Додавання цих простих, але смачних маринадів до вашої курки, риби, м’яса чи овочів – це простий і веселий спосіб гарантувати м’який готовий продукт, який приємний для публіки.
Інгредієнти:
Сіль, цукор, часник, спеції, цибуля, червоний солодкий перець, харчовий крохмаль, цедра лимона, ксантанова камедь (ксантан), екстракти часнику, екстракти куркуми (колір), менше 2% діоксиду кремнію для запобігання утворення нагару.
Не містить глютен
32 г
1 упаковка Weber Just Add Juice + 1/2 склянки лимоного соку + 450-900г курки або свинини.
Інструкція:
1. Змішайте суміш маринаду з апельсиновим соком в пластиковому пакеті, що закривається; добре перемішати.
2. Додайте маринад до продукту. Покладіть продукт у запечатаний пакет і потім у холодильник на 30 хвилин або довше, час від часу перевертаючи пакет. Порада: для оптимального розм'якшення замаринувати 8 годин або на ніч.
3. Видаліть продукт і викиньте маринад, що залишився. Готуйте на грилі на розігрітих решітках.